maandag 11 april 2011

Tijdens de wedstrijd gaat de verbouwing van het podium gewoon door

Natuurlijk is zo'n wedstrijd spannend. Maar je kunt ook verliezen. Dan heb je niets. Dat hadden we vorig jaar. En dat is niet veel. Gelukkig hebben we wel enthouisaste ouders, die graag meehelpen en werken. Plus dat we ieder jaar toch een beetje geld overhouden aan de Jantje Beton loterij.

Zoals al in een eerder bericht verteld zijn we nu een podium aan het bouwen. De eerste palen gingen een week of 6 geleden de grond in. Daarna is het zand er op gelegd en aangestampt.

Vervolgens zijn er hele speciale duurzame matten neergelegd om het zand bij elkaar te houden maar ook om gras en andere planten te kunnen laten groeien. Zie hier een detailfoto.

Even goed kijken dan zie je de zwarte plastic 6 hoek. Het was even puzzelen voor de klussende vaders maar toen lag het er.










Na goed aanstampen en een weekje inklinken is er een weekend later mooi vers gras opgelegd. Zie hier het groene resultaat!


Groen gras!
Het is nu de bedoeling dat dit de komende tijd aanslaat en flink gaat groeien. Aan de zijkant is er ruimte overgehouden voor het inzaaien met andere bloemen, planten onkruidsoorten. Samen met de schoolkinderen wordt hier een speciaal projectje van gemaakt. Zo betrekken we hen nog meer bij het bouwen van het podium.


Hier links zie je het opengelaten stuk. Dit moet binnen enkele maanden volgegroeid zijn met mooie bloemen en planten.










Voorlopig moeten de kinderen nog even geduld hebben om op het podium te mogen. Er staan dan ook nog steeds grote hekken omheen. Maar het blijft wel moeilijk want het groene gras is natuurlijk enorm aantrekkelijk om op te gaan spelen.



Nog even geduld aub.....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten